לירון וטל גרים יחד בנס ציונה, היא מעצבת מוצר והוא בעלים של מספרת גברים. התכנון המקורי שלהם היה להתחתן עם 450 מוזמנים בגן, אך כשהמגבלות לא איפשרו זאת, הם החליטו לקיים חתונה קטנה ואינטימית על גג בלב יפו. הם הזמינו את 40 החברים ובני המשפחה הקרובים אליהם ביותר וחגגו איתם באירוע שהתחיל בצהריים עם המשפחה הקרובה ונמשך בריקודים לתוך הלילה עם החברים.
את ההחלטה הם קיבלו שלושה שבועות לפני התאריך. הם ידעו בדיוק מה הם רוצים, אינטימי קרוב ומלא שיק – ואכן החתונה הייתה בדיוק מה שהם קיוו. למזלם, כל הספקים שלהם היו חברים קרובים והסכימו מיד לכל השינויים.
טל ולירון הכירו בבר שלירון עבדה בו. חבר של טל עבד צמוד למקום, והם היו מגיעים כל ערב לשבת על הבר. כמו בסרט, זה התחיל בתור קשר חברי לחלוטין, והתגלגל להרבה יותר מזה. מאז הם יחד כבר שש שנים. הוא הציע לה נישואין בטיול רומנטי בונציה שבאיטליה, כשחזרו לחדר בלילה אחרי דייט שיכור ושמח.
שמלת הכלה וחליפת החתן
לירון מספרת שברגע שהיא ראתה את האינסטגרם של לי קודו היא הבינה שזה הסטייל שהיא מחפשת – מיוחד ולא שגרתי. הן ערכו פגישה בזום כשלפניהן שבוע וחצי בלבד לתפור שמלה והמון חששות. כשלירון סוף סוף יכלה להגיע לסטודיו וראתה את הדגם שלי הציעה לה – היא בחרה בו בלי לחשוב פעמיים. בהמשך הערב כשהגיעו החברים, לירון החליפה למכנסיים והשמלה שלה הפכה לחליפה מלאת סטייל ונוחה לריקודים.
והפעם, לא יכלנו להתעלם גם מהבחירה הלא שגרתית של החתן, שבחר בחליפה ורודה עם מטפחת כיס מנומרת ולגמרי דפק הופעה בלתי נשכחת. חתנים, תרשמו הערות – ממש לא חייבים ללכת על חליפה בנאלית.
חתונה אורבנית עם נגיעות בוהו
לירון וטל התארגנו בבית של ההורים ובחרו להצטלם בשוק הפשפשים שביפו, כי הם מאוד אוהבים את הסטייל, וגם כי הוא היה קרוב למקום שבו הם התחתנו.
החתונה נערכה ב-GEREM 22, על גג אורבני ומלא סטייל ביפו. הבעלים של המקום חברים טובים של הזוג, והם גם עשו להם את הקייטרינג – “עורכת שולחן”. הכל התאים לאירוע קטן ואינטימי ששיקף בדיוק את אופי הזוג.
החזון היה חתונה אינטימית, אורבנית, ומלאת שיק. המקום שנבחר שירת בדיוק את זה, ולא היה צריך להוסיף לו הרבה כדי ליצור את האווירה היפואית המושלמת. עם נגיעות של עיצוב בוהו, לירון וטל הצליחו לייצר את התפאורה המושלמת לחתונה הקטנה שלהם. מול החופה הונח שטיח אותנטי בצבעים אדומים, ובמקום פוזרו שמשיות לבנות, פמפסים ופרחים יבשים לצד טריים.
רגע אחרי יום החתונה
לירון וטל נשארו לישון בבית שבו הם התחתנו וכשנגמר האירוע וכל האורחים עזבו הם עשו את מה שכולנו חולמות עליו חודשים לפני החתונה – התיישבו על המיטה ואכלו ארוחת מקדונלדס מפנקת. זה היה עבורם הרגע הבלתי נשכח מהיום הגדול.
הדבר הכי חשוב לדעתם עבור זוגות שמתכננים חתונה זה לדעת להיות דינמיים וגמישים: “העיקר לעשות את זה ביחד בכיף”. מה שהכי עזר להם זה לעשות רשימות של הכול ולהטיל אחריות על בני משפחה וחברים שאפשר לסמוך עליהם. הטיפ העיקרי שלהם זה שלא חייבים 400 מוזמנים כדי להרגיש חתונה מטורפת: “מספיק שכל מי שנמצא אוהב אתכם ורוצה לשמוח בשמחתכם מכל הלב”.