שני ורז גרים בגבעתיים, הוא יזם הייטק והיא אשת קריאייטיב. הם התחתנו עם 300 מוזמנים בחוות רונית, וסגרו שם חמישה ימים בלבד לפני יום האירוע. את כל הספקים הם הצליחו לסגור בימים בודדים והוכיחו לכולנו שלא צריך לוותר על שום דבר, גם כשמארגנים חתונה בכמה ימים.
שני ורז ביחד 4 שנים. הם הכירו כשרז פנה לשני לקבל שירותי קריאייטיב: “הוא היה לקוח מהסוג הטוב”, היא מספרת. הוא הציע לה נישואין בסנטרל פארק בניו יורק. הם הסתובבו, אכלו עוגיה ניו יורקית ושם הוא הציע.
כשהם החליטו לקיים את האירוע שלהם בחוות רונית בימים ספורים בלבד נגד כל הסיכויים, הם ידעו שהם לא יוותרו על שום דבר, אבל לצד זאת שהם יקבלו הכל ולא יתנו לשום מכשול לקלקל להם את היום המושלם שלהם.
שמלת הכלה
שני מספרת שהיא הייתה בכל מקום אפשרי, מחיפה ועד אשדוד, ובסוף סגרה שתי שמלות אצל ליז מרטינז: “רציתי משהו לא קונבנציונלי. לא לבן. חיפשתי משהו יותר רך, פודרה, קרם. וראיתי את השמלה הזו אצלה. זו הייתה השמלה הראשונה שמדדתי. עשיתי את כל הסבב וחזרתי אליה בסוף”.
רגע לפני האירוע
שני התארגנה בצימר “הבית הלבן” במושב חירות. היא ישנה שם עם החברה הכי טובה שלה, ומספרת שלא הצליחה להירדם עד חמש בבוקר אחרי שאכלה מגש פיצה ולא הייתה עייפה. רז התארגן בדירה שלהם עם אחים שלו והמפגש היה בצימר: “היה מושלם, מרגש, הזוי ולא אמיתי”.
את הצילומים הם רצו לערוך באחד השדות מאחורי הווילה. הצילומים לא בדיוק זרמו כפי שהם ציפו כי היה מאוד קר, אבל הם זרמו עם המצב ולא נתנו לזה להשפיע על המשך היום. הם עצרו את הצילומים והמשיכו לאירוע.
לפני החתונה הם עשו הופעת שקיעה של אביתר בנאי לחברים בלבד, בלוקיישן מוסתר מאחורי הגשר שבחוות רונית – וכך במקום אפטר פארטי הם עשו פרה-פארטי. אחרי ההופעה הייתה קבלת הפנים ואז חופה מאוחרת.
שילוב בין חומרים טבעיים לעיצוב יוקרתי
בגלל שהיו להם ימים ספורים בלבד לארגן את האירוע, הם לקחו ספקים שהם סומכים עליהם ונתנו להם להוביל. על העיצוב היו אחראיות זגוני גולץ. שני מתארת שהם היו מאוד סבלניות למרות שהיא הייתה בלחץ. לשני היה חשוב לשלב בין טבע וחומרים טבעיים לעיצוב יוקרתי ואלגנטי ואכן התוצאה שיקפה את זה בצורה מושלמת.
האולם התמלא בפרחים צבעוניים בגווני ורוד וכתום בתוך כדים בגווני אדמה. על השולחנות היו ראנרים בצבע חמרה שהוסיפו לאווירה הטבעית, וכמו כן פינת ישיבה בסגנון בוהו שיק עם ריהוט מקש וכריות בצבעים ניטרליים, שהוסיפה לתחושת החמימות. מעל השולחנות נתלו גרילנדות של נורות נופלות בגבהים שונים והאולם כולו היה מואר בהן. החופה הייתה מלאה בירוק ובפרחים ולצד שבילי החופה הונחו עששיות עם נרות.
רגע אחרי האירוע
הדבר הכי חשוב לדעתם עבור זוגות שמתכננים חתונה זה לא לוותר על החלומות שלהם – גם אם הם הזויים לחלוטין: “לי היה חשוב לעשות נעים לאורחים אבל גם שלי יהיה כיף. לשים פס. זאת החתונה שלי וככה אני אעשה”.
הרגע הבלתי נשכח עבורם מהיום הגדול היה שהם נזרקו במיטה אחרי שהכל נגמר, תשושים ומאושרים: “אני באה לעצום את העיניין ולידי יש גבר במצב נוזלי, צחקנו בטירוף”. עוד שני הוסיפה ש”עם כל הלחץ ממש שחררנו ונתנו לזה לזרום. אין דבר כזה מושלם. פשוט שחררנו וזה קרה”.
הדבר שהכי עזר להם במהלך ההכנות זו שני המפיקה שלהם, בעיקר כשצריך לארגן חתונה בימים ספורים. הטיפ שלהם לזוגות אחרים זה להבין שזה קורה ואין מה לשנות, לקבל את זה שיהיו נפילות ביום הזה וזה בסדר: “יש הרבה כלות וחתנים שהלחץ לא מאפשר להם ליהנות. אני מסתכלת היום לאחור, אין לי חרטה על שום דבר. גם אם לא הייתי מבסוטה מהכל, זה ממש מתגמד. הכל היה מהמם. שחררתי ונתתי לעצמי הבטחה – רק ליהנות ביום הזה ולחגוג את האהבה שלנו עם האנשים שאנחנו הכי אוהבים ובדרך שלנו”.