חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר | מגזין חתונות | My Day

חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר

אתן מתות על רומנטיקה כמונו? קבלו את זה – חתן וכלה שהיו ידידים טובים, התאהבו והיא (יחד עם כל המשפחה שלה) עשתה עלייה מדרום אפריקה כדי לממש את האהבה. יש יותר טוב מזה?

אין כמו החתונות הללו שמרגישות כמו סיפור אהבה הוליוודי – מחברות שהתפתחה לאהבה, עלייה לישראל ועד החתונה הקסומה במערת בית גוברין. מה עוד צריך? אהה, כן – כלה עוצרת נשימה, ועיצוב סופר-פיין רומנטי ועל-זמני שאתן חייבות לקרוא עליו.

חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומרחתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר

כמו בכל סיפור אהבה, ההתחלה הייתה מאתגרת. עומר, יהלומן בן 33, נסע עם חברת ילדות שלו לטיול בדרום אפריקה, שם נפגשו ל-24 שעות בלבד עם גל-לי, תושבת המקום, סטודנטית בת 23. עומר הזמין את גל-לי, לבוא לבקר בתל אביב והמשיך לדרכו, אבל אצל שניהם ניצתה להבה קטנה. גל-לי החליטה לממש את ההצעה, הגיעה לישראל, פיתחה חברות קרובה עם עומר, שלאט הפכה לאהבה גדולה, ובמקום להישאר לכמה שבועות – נשארה לתמיד, התגייסה לצבא, התאהבה גם בעומר וגם במדינה והביאה את כל המשפחה שלה אחריה.

חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומרחתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר

השמלות: אחת קלאסית ורומנטית – אחת כיפית וסקסית

אחרי 4 שנים, והצעת נישואים מרגשת בגבעות היפות של הקיבוץ הדרומי בו גרים עומר וגל-לי, הגיע הזמן לתכנן חתונה. המיקום, המערה בבית גוברין, נסגר די בקלות, אבל השמלה… קצת פחות. “מאד רציתי לקנות שמלת כלה ולא לשכור” משתפת גל-לי, “והלכתי לשמונה מקומות שונים לפחות עד שהגעתי אל אליהב שאשון”.  גל-לי הגיעה באמצע סייל מטורף בו כל השמלות היו למכירה. היא בחרה ללא היסוס שתי שמלות מרהיבות – הראשונה, שמלה קלאסית, רומנטית, עם מחוך ושובל ארוך ומרגש, משולבת תחרה ועבודת חרוזים עדינה ויפהפייה, והשנייה – סקסית, כיפית, מבד תחרה עדין חצי-שקוף שנראה כמעט כמו צבע גוף ופרנזים עדינים לכל אורך השמלה שמוסיפים תחושה טרופית למראה.

חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר

צילומי זוגיות ששברו את הקרח

בבוקר החתונה התארגנו גל-לי והחברות בצימר שנמצא ביקב מטלר היפהפה, ולאחר מכן נפגשו גל-לי ועומר והמשיכו אל הצילומים במרחבי היקב. “הטיפ הכי טוב שלי זה לסגור את הצלמים שלכם לפני כן לצילומי זוגיות” משתפת גל-לי. “אנחנו עשינו את זה ולכן כשהגענו אל יום החתונה כבר הכרנו לפני כן, כבר שברנו את הקרח, זה מרגיש כמו חבר או אח שמצלם ולא כמו אדם זר. היה לנו סשן צילומים מדהים, לא הפסקנו לצחוק עד שכבר כאבו הלחיים, זה הרגיש כמו פרפרים של דייט ראשון. הצטלמנו שם והמשכנו לעוד צילומים מדהימים בתוך המערה”.

חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומרחתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר

כשהגיעו למערה ראו גל-לי ועומר איך החזון שלהם לעיצוב החתונה קם לתחייה תחת ידיהן של המעצבות המוכשרות מ- DNA house of design. השאיפה לאירוע רומנטי במיוחד הייתה זו שהנחתה את צמד המעצבות, בבחירת פלטת הצבעים – שמנת, לבן, ירוק ונגיעות של ורוד בלאש, בבחירת הטקסטיל ובבחירת הפרחים. במרכז החלל הן העמידו גשרי עץ עם ווילונות מבדי פשתן, מה שעזר להפוך את כל חלל הישיבה המרכזי למרשים ורומנטי במיוחד.  “הן הבינו מה רציתי עוד לפני שבכלל התחלתי לדבר” אומרת גל-לי. “כל העיצוב כאילו ונתפר אל המקום עצמו וזה היה מעבר לכל מה שרצינו, לכל מה שיכולנו לדמיין”.

חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומרחתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומרחתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר

חתונה בלייב

למרות שכל צד המשפחה של אמא של גל-לי לא יכלו להשתתף בחתונה בגלל הקורונה, כולל אחותה שרק אחרי החתונה עשתה עלייה, הם כולם צפו בה בשידור לייב עד לדרום אפריקה, וזכו לראות את כל מה שהפך את החתונה הזו למיוחדת.

בחופה, גל-לי ועומר הקריאו זה לזה נדרים שכתבו בעצמם בחופה. “אני לא אשכח את מה שהוא אמר לי שם עד שנהיה זקנים”, משתפת גל-לי, ולאחר מכן המשיכו אל המסיבה – עשרות חברים צעירים ומסיבה מטורפת עד 3 וחצי בלילה בחסות הדיג’יי גילי קנטי. באמצע נהנו כל האורחים משתי הפתעות מיוחדות – שיר וקליפ שהחברים והמשפחה כתבו עבורם שנקרא “גל-לי ועומר זוג של אינסטגרם” (ולפי התמונות גם אתם יכולים לראות בדיוק כמה פוטוגניים ומהממים הם), ועוד הפתעה שגל-לי עשתה לעומר – שיר הסלואו שלהם שהיא שרה והקליטה לו. “הוא תמיד מבקש שאשיר לו ואני אף פעם לא מסכימה” אומרת גלי בחיוך. “אז החלטתי לעשות את זה בסלואו בחתונה. אף אחד לא ידע חוץ מהדיג’יי ואני”.

נכון שגם אתם כבר מאוהבים בזוג הזה?…

חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר חתונה בעיצוב רומנטי במערת בית גוברין – החתונה של גל-לי ועומר

כל בעלי המקצוע:

מקום האירוע: המערה

צילום סטילס: “Your Story Wedding Photography” – Willow Rotter

צילום וידאו: Roma Nero

שמלת כלה: Elihav Sasson

איפור: Alex Bakhrakh

נעלי כלה: Golden Goose

אקססוריז ותכשיטים: עיצוב אישי של החתן

טבעות: ‏עיצוב אישי של החת

בגדי חתן: ‏אופנת סגל

זר כלה: DNA house of design

עיצוב: DNA house of design

עיצוב גרפי: נטלי קלוג

מוזיקה: Gili Kaneti

שיר כניסה לחופה: I get to love you – Ruelle

שיר שבירת כוס: ‏שם טבעת עליה – Dudu Aharon

מקום התארגנות: צימר ביקב מטלר

לוקיישן צילומים: ‏יקב מטלר + ‏המערה

אטרקציות לחתונה: The Photoset + ‏ ‏קיר ממתקים

קטגוריות
חתונה בטבע,חתונות אמיתיות

המלצות צוות המגזין 🖤

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
x