אם יש משהו שהתקופה האחרונה לימדה אותנו, זה שאפשר להסתדר בהמון דברים מעולה גם מרחוק. ואכן, אם פעם כלה הייתה צריכה לבקר בסטודיו של מספר גדול של מעצבים או בוטיקים כדי למצוא שמלת הכלה המושלמת עבורה, היום זה כבר ממש לא המצב. ובואו נהיה כנות, מי לא הייתה רוצה להיתקל בשמלת חלומותיה תוך כדי גלילה כיפית בפיד האינסטגרם? כמה פשוט ככה מושלם. ולפי הכלות שלנו, גם שיטה שלגמרי עובדת.
האינסטגרם הוא מקור השראה גדול מאד עבורינו, שם אנחנו שומרות על קשר עם כל מה שקורה בעולם החתונות ולייפסטייל גם בארץ וגם בעולם. לנווט בין כל החשבונות והמידע זאת ללא ספק משימה לא פשוטה ולכן החלטנו להנגיש לכן את החשבונות הכי נכונים שלמעצבי שמלות כלה ובוטיקים לעקוב אחריהם נכון לעכשו. אנחנו מציגות לכן אותם בלי סדר מסויים, משלבות גם חשבונות מחו״ל (אי אפשר שלא) וממליצות להיות מוכנות להיפגש עם האחת שלכן שכבר מחכה לכן אי שם בפיד.
מתחזק פיד שכל מי שמתעניין באופנת כלות דואגת לבקר בו. מדובר בעמוד ייעודי לשמלות הכלה של מעצב האופנה, שם מתעדכנים מדי פעם דגמים מהקולקציית כלות שלו, דגמים שנתפרו במיוחד עבור כלות וכמובן כלות שבוחרות במעצב הקוטור עבור יום החתונה שלהם. חוץ מזה מתחזק אלון גם פיד אופנה יותר בועט ששווה לבקר בו. כי מה שטוב לביונסה, בטוח טוב גם לנו.
מושלם בשביל: אופנה גבוהה

הצצה לדגמים המיוחדים של אלון. צילום: people photogrphy
***
שמלות הכלה של סטודיו אייזן שטיין אהובות במיוחד על הכלות שלנו, ומככבות לא פעם במדור חתונות אמיתיות. הדגמים שונים באופיים אבל תמיד מאופיינים בניצוץ מיוחד שהפך לסימן ההיכר של המותג. בפיד שלהם תוכלו להתעדכן בדגמים הכי חדשים, בכלות הכי מעניינות שלהם ולקבל השראה גם לתהליך העיצוב.
מושלם בשביל: להוסיף קצת sparkle לפיד

שמלות שתמיד עם דיטייל שתופס את העין. מתוך הפיד של אייזן שטיין
***
הוא מותג בת של המותג הבינלאומי המצליח (מאד מאד) ברטה. אמנם מדובר בשולחה של מותג העל, אבל לליין שלו לבד יש כבר חצי מיליון עוקבים ברחבי העולם שממהרים מאד לתת לייק לכל תמונה חדשה שעולה.
מושלם בשביל: השראה חלומית מהעולם

הרבה שמלות מרהיבות והשראה מהעולם. הפיד של ברטה
***
אולי לא נמצא בין השמות השגורים בפי רוב הכלות, אבל סביר להניח שהוא מעדיף שזה יהיה כך. הסגנון של עידן מאפיין כלות יותר אדגיות, וכאלה שלא מפחדות לנסות לוק שונה ולא שגרתי ליום החתונה שלהן. הפיד של עידן ממש לא מוקדש לשמלות כלה. הוא מעצב אופנה ולרוב מקדיש את הפיד לעיצובים שלו ופריימים מהחיים האישיים. אבל בין לבין הוא דואג לעדכן בכלות שלו, שהן בעצמן תמיד הכי מעודכנות ובסטייל שיש.
מושלם בשביל: לגלות דגמים שלא תראו במקום אחר

הרבה סטייל ותעוזה. בפיד של עידן לרוס
***
אחת המעצבות המצליחות גם בעולם, ליז מרטינז מבינה לא מעט בסושייל. עוד הרבה לפני שאינסטגרם היה קיים השמלות שלה היו וירליות בפינטרסט, והפיד שלה מתוחזק ומתעדכן באופן קבוע בדגמים חדשים של שמלות וכלות מהארץ ומהעולם.
מושלם בשביל: טיול בעולם עם הכלות של ליז

שמלות מתעדכנות וכלות מעודכנות. הפיד של ליז מרטינז
***
הוא בית אופנה שנוסד על ידי שתי אחיות אוסטרליות ואחד המותגים שהכי מזוהים עם עולם האופנה הנהדר של אוסטרליה. הבגדים שלהן ידועים כעשירים בפרטים ונוכחות אך עם זאת יוצרים תמיד תחושה של ריזורט וקלילות, זאת מכיוון שהמותג נוצר עם חזון לשלב בגדי חוף עם אופנה גבוהה. המותג עצמו וגם הפיד שלו באינסטגרם לא מתמקד בכלל בשמלות כלה, אבל כן מציע מגוון של שמלות ופיסים לבנים יפיפיים בין שלל פריטי האופנה המשגעים האחרים.
אנחנו כבר שנים חומדות לשים את ידינו על פריט מבית האופנה הזה, ושמחות לבשר שבשנים האחרונות זה הפך להרבה יותר נגיד מכיוון שפקטורי 54 מחזיקים ליין מתחדש של בגדי המעצבות אצלם באתר ובחנויות.
מושלם בשביל: מנה קבועה של אופנה גבוהה בשילוב שמלות מושלמות גם לחתונה
***.
פעם היה המעצב הסודי של כלות תל אביביות. היה צריך להתאמץ מאד כדי להשיג את מספר הטלפון של הסטודיו שלו ועוד יותר כדי לזכות בשמלת כלה שלו. מאז הוא בחר להיות נגיש יותר והפך למוקד עלייה לרגל לכלות שאוהבות במיוחד את הסגנון הבוהמייני. לאחרונה הוא גם התחיל לתחזק עמוד אינסטגרם שמתעדכן עם הדגמים הכי חדשים והכלות הכי מעניינות שלו.
מושלם בשביל: אווירה בוהמיינית עם טוויסט

ידוע בסגנון הבוהמייני ומיוחד שלו. מתוך הפיד של ויוי בלאיש
***.
הוא הבלוגים הבינלאומיים האהובים עלינו בתחום החתונות שגם משמש כחנות אונליין לפריטי אופנה לחתונה. מי שהקימה אותו כבר שנים עובדת גם כעורכת בכירה במגזין ווג, וזה ניכר מהסטייל המשגע שעולה לדפי המגזין והרשתות שלו באופן קבוע. פיד האינסטגרם לא פחות שווה מהאתר, ומלבד השראה קבוע של סטייל חתונות הורס (ולא רק) מציע גם לא מעט פריטים לקנייה.
מושלם בשביל: כל מי שחובבת אופנה וסטייל

שמלות כלה ואופנה, אבל לא רק. הפיד של over the moon
***
היא לא רק מעצבת עם חוש אופנה נהדר, גם בכל מה שקשור לסטיילינג, סגנון ואסתתיקה היא אלופה. בפיד שלה תמצאו מגוון רחב של תוכן – משמלות חדשות בעיצובה ועד כלות שלה (בארץ ובעולם), לוקיישנים חלומיים ושולחנות מעוצבים.
מושלם בשביל: אווירה קבוע של שיק בפיד

תמיד עם ניחוח אירופאי. מהפיד של ליהי הוד
***
זורקת אותנו לרחובות פריז. אמנם מדובר במותג שהעיצובים ההורסים שלו לא נגישים עבורנו (אלא אם כן אתן מתכננות נסיעה לשם בקרוב) אבל כן יכולים לשמש המון השראה לקראת החתונה. כל הדגמים מיוחדים, כולם בסטייל ופייר – אנחנו היינו מתחתנות עם רוב הדברים שמופיעים אצלה בפיד.
מושלם בשביל: איך אפשר לשלב טרנדי וקלאסי בו זמנית בלוק החתונה

tres chic. הפיד של laure de sagazan